If no mine sider

På Mine sider har du god oversikt over forsikringene dine​. Når du bruker tjenestene våre, godtar du dette. Har du tilgang til nye Mine sider for bedrift?

Med avtalegiro sørger banken din for at regningen betales automatisk på forfallsdato. If Sikkerhetsbutikk kundeservice.

Ny bruker eller glemt passord? I Mine sider får du enkelt oversikt over dine forsikringer, skademeldinger og avtaledokumenter. Logg inn med BankID eller . Min Side gir deg tilgang til nettbanken, pensjon, forsikring og fond. Advokatforsikring og boligkjøperforsikring gir deg rimelig advokathjelp ved behov.

Du betaler ingen timepris for advokatbistan kun forsikringspremien. Dette finner du på forsikringskortet, i forsikringsbeviset eller på Mine sider på If. Hvis du har forsikring gjennom arbeidsgiver, .

If fordelsprogram forutsetter at du kun har elektroniske forsikringsdokumenter. Alle forsikringsdokumentene dine ligger tilgjengelige på Mine sider. Velkommen til våre sider ! Highlights info row image. Kontaktinformasjon for If Skadeforsikring NUF Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Login as an administrator of Min Bedrift.

Her finner du en veiledning på hvordan du kan finne PUK-koden på Mine Sider. Kan jeg se mine tidligere innkjøp? Hvordan sender jeg min bestilling? Du får oversikt over bank, forsikring, fond og pensjon – alt på ett sted.

If tilbyr skadeforsikringer til kunder på. If Pluss og Egenandelskonto​ for privatpersoner, Mine sider for privatkunder. Rabatt for If fordelskunder. UrlX- 5wEsrrV0qRDj5z4xoWgLBo. If er Nordens ledende skade-forsikringsselskap med cirka millioner.

Vi kaller våre kundesider for Mitt Agria.

Her kan du som kunde logge inn og se dine forsikringer, skader og betalinger. SAS-appen trenger du en. Logget meg så på mine sider hvor jeg ikke fant noe veihjelpsbevis annet enn på en bil. Du kan også endre kontaktopplysninger . You can to use MinID to log on to your personal pages Dine sider.

Sjekk forbruk og faktura på Mine Sider – Kort forklart. Vi kan best hjelpe deg om du logger inn på Mine sider og sender oss en sikker melding. Fin hjemmeside og oversiktlige sider på mine sider.

Omtale om If Skadeforsikring: If forsikring – Omtale av Benjamin L. Les hva 7andre mener om If.