Hvordan overtale mannen til å få flere barn

Jeg har to fantastiske barn med en fantastisk mann. Nå har jeg lyst på et barn til, men det har ikke mannen min. Har du alltid sett for deg hvor mange barn du ønsker deg, eller. Det er forunderlig hvordan vi er satt sammen.

Hvordan er det med ham og søskene hans?

Når man skal få barn kan ikke alltid planlegges til punkt og prikke,. Hun sa til mannen sin at siden det var han som ikke ville ha flere barn ,. Aner ikke hvordan du kan få overtalt han. Flere barn eller ikke,hvem bestemmer ? Når han ikke vil ha flere barn. Han vil ikke la meg få flere barn , skriver forfatter av ukens historie på. Jeg sier det rett ut at om hun skal ha flere får hun finne seg en ny mann.

Jeg ville ha tre, men mannen min satte ned foten.

Jeg kan ikke få flere egne barn , pga en sykdom som gjorde at jeg mistet min fertilitet. Tenkt på flere plutter med årene? Jeg spurte hvordan fødselen gikk denne gangen. Lege Ja – da forstår jeg at tanken på flere barn ikke er fremmed for deg.

Hvor mange barn et par skal få , er ofte gjenstand for en viss uenighet. Skulle ønske han var steril. Jeg er livredd for at jeg skal få lyst på et barn til.

Det var egentlig min idé, som min mann lot seg overtale til. Mannen min har IKKE lyst på flere. Jeg ønsket meg en datter, og syntes at vi som hadde . Jeg føler at det er ikke til. Plutselig er jeg gledesløs Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal takle det. Jeg vet om flere par som har blitt splittet pga at hun ønsker barn , mens han ikke vil ha.

Jamie Oliver vil ha flere stevnemøter med kona, mens hun heller vil ha barn nummer fem. Men familiemannen avslører imidlertid at han muligens kan la seg overtale. I Danmark har etterspørselen etter åpne donorer økt, og stadig flere lar seg overtale.

I gamle dager, jo flere barn , jo mer støtte til foreldre, yngre barn forlenge ungdommelighet av sine foreldre. Jeg lurte på hvorfor vi ikke fikk gå ut og leke som andre barn , sa en av. For mange er det en selvfølge at man skal få seg barn. Når jeg finner drømmemannen , DA får jeg lyst på barn da. Dagens spontane likestillingsrant fra hvit mann som pusher 50.

I samarbeid med flere mødre, viste Kidscape hvordan det er mer. Også for Marianne Moe (36) begynte det hele da hun ventet sitt første barn. At hun ikke bare kunne komme der til mannen og si at “Hei, jeg vil drive. La oss brenne alle sparepengene på det første varelageret og se hvordan det går”.

Så hvordan lærer vi barna våre to språk?