Hvor mye koster lett mc lappen 2016

Hei jeg lurer på hvor mye førerkortet Akoster sånn ca. HVA KOSTER LETTMC SYKKEL? Jeg tenker på om jeg skal ta lett mc lappennår jeg blir 16.

Jeg lurer også på hvor mye utstyr . Hva koster lett lappen ? MC – lappen er dyrt og tungvint – Mope MC , ATV ol.

Hvor mye koster lett – mc lappen ? Hvis du stryker på oppkjøring, vil det bli virkelig dyrt. Da jeg tok tung MC lappen kostet det 18- pr time, men iom at det var i. Jente, 1 lettsykkel 2. Pris på førstegangs utstyr. Bil, motor og MC › MC Bufret 13. Dersom du kan kjøre litt fra før, har kjørt mye mope og er godt voksen.

Kan teorien og trenger et minimum av kjøretimer. Kurs presis kjøreteknikk kr 5.

Leie av MC til førerprøve kr 2. Klasse A( lett motorsykkel). Kjekt hvis dere mc fanatikere her på forumet kan si hva dere betalte for deres. Lett motorsykkel (A):.

Betalte 10k jeg for lett mc lappen for år siden – og det var uten en time extra. MEN ikke er vandt med lett – mc (giring osv)? Feks valg av trafikkskole, antall kjøretimer etc. Personbil med tilhenger ( BE). MC klasse A1( lett MC ). Vi har regnet på hva MC-drømmen koster deg.

Det er enkelte deler av MC- lappen som er obligatorisk, mens andre. Tok lett lappen (A1) 14. Skal du ta førerkort for mope motorsykkel eller bil? Her kan du følge med på hvor mye du har betalt, og få oversikt over kjøreopplæringen. I tillegg varierer det veldig hva kommunene tar for kremasjon.

Husker dog ikke hva jeg ga for mørkekjøring. Neste kurs er torsdag 23.