Fjerne klistremerker på båt

På min båt sitter det et stort klistremerke i fra båten var ny som jeg har tenkt å fjerne men det virker som det sitter godt, tips til hvordan jeg fjerner. Siden båten er omdøpt, så må jeg jo få fjernet de gamle navnmerkene. De som er igjen er sånne plastfilm bokstaver. Hvordan få dette av på en . Hei,har en båt som skal lakeres og trenger da og ta av klistremerkene,men har et lite problem!

Har prøvd med høytrykspyler,men funk. Besluttet å skifte navn på en båt jeg har kjøpt. Bruker varmluftspistol og bokstavene går lett av. Problemet er at det henger igjen litt lin her og der.

Skal også fjerne klistremerker som forhandleren presterte å lime på båten får de sendte den til meg, med deres logo. Jeg skulle fjerne en del klistremerker fra min forrige båt og fikk et verktøy av en kamerat. Det så ut som et rundt viskelær (ca cm i dia)som . Her viser Statoil Konnerud deg hvordan du fjerner reklame- klistremerker fra bilen , slik at det ikke. Sitter det igjen gamle tape- og limrester på lakkoverflaten etter f. Vi har testet rådet om å bruke majones til å fjerne klistremerker.

Vi ønsket å bli kvitt et klistremerke på en barnestol i tre.